Fotod: Võrumaal sõitis auto teehooldusmasinale otsa

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal kell 13.37 juhtus Võrumaal Võru-Mõniste-Valga maantee 4,7 kilomeetril liiklusõnnetus, kus Võru poole liikunud teehooldussõidukile sõitis tagant sisse sõiduauto BMW, mida juhtis 26-aastane Lauri. Keegi raskeid vigastusi ei saanud.

Sündmuskohal peatunud ja olukorda lähemalt uurinud Mõniste elanik Argo kirjeldas Postimehele, et nii sõiduauto BMW kui ka teehooldusmasin liikusid Võru poole. «Sõiduautol pidi kiirus olema ikka väga meeletu, auto oli täiesti krussis,» märkis ta.

Foto: Lugeja foto

«Samal ajal oli teehooldusmasina stange umbes 45-kraadise nurga all ära paindunud ja puruks oli tagaratta velg,» kirjeldas ta, et muid vigastusi masinal ei olnud.

Argo sõnul autojuht nähtavasti suuri vigastusi ei saanud, sest juht istus pärast õnnetust kiirabiautos.

«Kõrvalistujat ilmselt autos ei olnud. Kui oleks olnud, oleks ta nähtavasti surma saanud, sest katus oli kägardunud kõrvalistuja peatoe kohale,» nentis mees.

Ta lisas, et liiklus oli seiskunud mõlemas suunas ning ta pidi ringiga mööda metsateed edasi sõitma.

Juht toimetati haiglasse kontrolli

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak ütles Postimehele, et väidetavalt ei näinud sõiduauto juht veokit teehooldustööde käigus tekkinud suure tolmupilve tõttu.

Õnnetuse tagajärjel oli üks teepool liiklusele ajutiselt suletud. Kiirabi toimetas sõiduauto juhi haiglasse kontrolli. Veokit juhtinud 63-aastane Jaan õnnetuses viga ei saanud.

Politsei tuvastas, et mõlemad mehed olid kained ja juhtimisõigusega ning nad kasutasid nõuetekohast turvavarustust ja ka sõidukite rehvid vastasid nõuetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles