Puhkealad muutusid mõnusamaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärve lähistel Vooremäe puhkealal vastvalminud paviljonis kirjutasid vastuvõtudokumentidele alla Puka valla esindaja Meelis Hõbemägi (vasakul), Valgamaa arenguagentuuri projektijuht Elo Mets ja ehitaja, A.K.Montage OÜ juht Aivar Paidre.
Võrtsjärve lähistel Vooremäe puhkealal vastvalminud paviljonis kirjutasid vastuvõtudokumentidele alla Puka valla esindaja Meelis Hõbemägi (vasakul), Valgamaa arenguagentuuri projektijuht Elo Mets ja ehitaja, A.K.Montage OÜ juht Aivar Paidre. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Loodusenautija, kes Vooremäele või Taagepera kanti satub, leiab sealt eest uue ilme saanud puhkekohad. Juurde on kerkinud mitu uut ehitist, mis olemise mõnusamaks teevad.

Kui eelmisel nädalal käisime uudistamas Hummuli uuenenud puhkeala, siis sel teisipäeval oli hea võimalus üle vaadata ka Puka vallas asuv Vooremäe ja Helme vallas paiknev Taagepera puhkekoht.

Võrtsjärve äärde Väikese Emajõe suudme lähistele Vooremäe jalamile on paigaldatud katusealune laua ja istepinkidega ning väligrill, prügikast ja infotahvel. Korrastatud on ka vana välikäimla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles