Parimad õppurid kogunevad tänuüritusele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh

Täna tunnustavad Valga maavanem Margus Lepik  ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimees Agu Kabrits maakonna parimaid gümnasiste, aineolümpiaadide võitjaid ja nende juhendajaid. Valga kultuuri- ja huvialakeskusesse on kutsutud 85 õpilast ja 47 juhendajat, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

Parimad üleriigiliste olümpiaadide lõppvoorudes olid: Sigrid Siht Valga gümnaasiumist (7.–9. koht saksa keeles), Kerstin Ojavee Otepää gümnaasiumist (8. tulemus geograafiast), Maris Turb Otepää gümnaasiumist (3. järk bioloogias), Kevin Koik Valga põhikoolist ( 5. koht eesti keeles), Rasmus Meema Otepää gümnaasiumist (8.-9. koht ühiskonnaõpetuses), Hedi Kuhi Valga põhikoolist (3. koht kunstiõpetuses), Tanel Riik Tõrva gümnaasiumist (eripreemia kuntsiõpetuses), Miranda Tiivel Valga gümnaasiumist (4. koht vene keeles), Maria Pibilota Murumaa Valga põhikoolist (Liivi luulevõistluse kaks eripreemiat ), Anna-Paulina  Huttunen Valga põhikoolist ( 10. koht käsitöös) ja Taimar Kaup Valga põhikoolist (6. koht tehnoloogiaõpetuses).

Valgamaa piirkonna aineolümpiaadide voorus olid väga tublid Tõrva gümnaasiumi ja Otepää gümnaasiumi õpilased, kes jõudsid auhinnakohtadele mitmes aines. 

Nii näiteks olid neljas aines tublid Tõrva õpilased Marel Jaama, Hannes Margus ja Otepäält Maris Turb ning Margit Saal. Kolmes aines jõudsid esikolmikusse Allan Alikas, Miko Sein ja Taido Purason Tõrva gümnaasiumist, Kevin Koik Valga põhikoolist ja Sten Teemant Otepää gümnaasiumist.

Aineolümpiaadide tulemuste põhjal olid edukamad juhendajad õpetajad Ene Sõstar Valga gümnaasiumist, Ülle Kümmel Otepää gümnaasiumist, Anne Õunapuu, Laine Tangsoo, Marge Kaiv ja Gerta Vister Tõrva gümnaasiumist ja Merike Madal Valga põhikoolist.

Kuldmedaliga lõpetab tänavu kaheksa noort neljast gümnaasiumist ja hõbemedali saavad 11 õpilast neljast koolist. Vastuvõtule kutsuti ka neli  kooli parimat lõpetajat. Kõige rohkem kuldmedaliga lõpetajaid on Tõrva gümnaasiumis (Tanel Tõemets, Karoliine Puusalu, Keidi Leppik) ja Valga gümnaasiumist saab kuus õpilast hõbemedali (Monika Muru, Polina Rubtsova, Merilin Rääk, Kairit Siht, Sigrit Siht, Mairin Tann).

2015. aasta kuldmedaliga lõpetajad on:

Elina Teder Valga vene gümnaasiumist

Tanel Tõemets Tõrva gümnaasiumist

Karoliine Puusalu Tõrva gümnaasiumist

Keidi Leppik Tõrva gümnaasiumist

Anna-Marija Sljusartšuk Valga gümnaasiumist

Kristel Kõomägi Valga gümnaasiumist

Heli-Riin Meri Otepää gümnaasiumist

Kirke Ruuven Otepää gümnaasiumist

2015. aasta hõbemedaliga lõpetajad on:

Alina Kobzar Valga vene gümnaasiumist

Mare Vahtre Tõrva gümnaasiumist

Sven Veskijärv Tõrva gümnaasiumist

Tuuli Lill Tõrva gümnaasiumist

Monika Muru Valga gümnaasiumist

Polina Rubtsova Valga gümnaasiumist

Merilin Rääk Valga gümnaasiumist

Kairit Siht Valga gümnaasiumist

Sigrit Siht Valga gümnaasiumist

Mairin Tann Valga gümnaasiumist

Gertrud Aasaroht Otepää gümnaasiumist

2015. aasta kooli parimad lõpetajad on:

Hanna-Liina Pärnik-Pernik Tsirguliina keskkoolist

Triinu Tomingas Valga kaugõppegümnaasiumist

Greete Poderat Audentese spordigümnaasiumist

Aliis Lellep Valgamaa kutseõppekeskusest

Tänuüritusel esinevad Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna üliõpilased Helen Kirsi ja Kersti Loho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles