Neli tööõnnetust lõppes raske vigastusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja töökeskkonna järelevalve ja arengu alal Apo Oja rõhutas, et öisel ajal töötajate töökeskkond peab olema neile sobivaks kujundatud.
Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja töökeskkonna järelevalve ja arengu alal Apo Oja rõhutas, et öisel ajal töötajate töökeskkond peab olema neile sobivaks kujundatud. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Aasta esimese viie kuuga juhtus Valgamaal 21 tööõnnetust, millest enamik olid kerged. Eelmise aasta sama ajaga võrreldes on õnnetusi olnud poole vähem.

Kui mullu oli esimese viie kuu jooksul enim ehk 16 õnnetust riigikaitsesektoris, siis tänavu on neid olnud vaid kaks. Toiduainetööstuses oli aasta tagasi seitse, tänavu üks tööõnnetus.

«Ehk just tänu õnnetuste arvu vähenemisele nendes valdkondades ongi kogu Valga maakonna tööõnnetuste arv oluliselt vähenenud. Üksikuid juhtumeid on aga registreeritud pea kõigis tegevusalades, kuid seetõttu ei saa ka öelda, et Valgamaal mõni tegevusala väga eristuks,» nentis tööinspektsiooni peaspetsialist-analüütik Krista Vaikmets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles