Pitka luurevõistluse võitis Kuperjanovi pataljon

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Naiskodukaitse Pitka luurevõistlusel.
Valga Naiskodukaitse Pitka luurevõistlusel. Foto: Kaitseliit

Selleks aastaks on raske admiral Pitka luurevõistlus läbi. Selle võitis Kuperjanovi pataljon. Naiskodukaitse võistkond lõpetas samuti edukalt.

Raske admiral Pitka luurevõistluse võitis Kuperjanovi pataljoni võistkond Võrumaa raskel maastikul üle kolmekümnekraadises kuumas toimunud rahvusvahelise admiral Pitka luurevõistluse võitis Kuperjanovi pataljoni võistkond Tartu maleva ja Pärnumaa maleva I võistkonna ees. Võitjameeskonda kuulusid kpt Raido Ossip, n-ltn Aller Olesk, n-ltn Alain-Edward Urm ja n-vbl Leivo Laats. Kokku lõpetas võistluse neliteist võistkonda kahekümneneljast startinust.

Naiskodukaitse võistkond lõpetas võistluse 11. kohal, parim välisvõistkond oli Soome I, kes saavutas koha 10. Tänavune võistlus oli erakordselt raske, nii maastiku, kui ilmastikuolude tõttu. Need, kes võistluse lõpetasid, võivad end täie kindlusega parimatest parimate hulka kuuluvateks nimetada,“ ütles võistlust juhtinud Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles