Militaarparki tulid appi innukad noored välismaalt

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga militaarteemapark võõrustab noori mitmest välisriigist. Tegemist on laagriga, mille käigus ollakse abiks erinevate töödega teemapargis kui ka MilFesti ajal.

Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Valga militaarteemapark võõrustab noori mitmest välisriigist. Tegemist on laagriga, mille käigus ollakse abiks erinevate töödega teemapargis kui ka MilFesti ajal. Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rahvusvaheline militaarfestival on ukse ees ning Valga militaarpargis käib kibe töö. Kohalikele korraldajatele ja vabatahtlikele jõudis esmaspäeval appi kaheksa noort välismaalast.

Kaheksa teotahtelist noort abistab festivali korraldajaid pühapäevaste koristustöödeni välja. Noorte mentor Agnieszka on ise Poolast ning oli siin samamoodi abis kaks aastat tagasi. Lisaks inglise keelele räägib poolatar juba päris hästi eesti keelt ning nii on ta vabatahtlike grupi tõlk. «Meie hulgas on noori Hispaaniast, Leedust, Gruusiast, Prantsusmaalt ja Poolast.»

Agnieszka kiitis väga oma gruppi. «Nad on väga motiveeritud ja töökad. Üks Prantsusmaalt pärit noormees on militaarsete huvidega temale pakub töö militaarfestivali juures erilist rõõmu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles