Esinejad keskendusid põnevamale koolielule

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuurikeskuses toimunud hariduskonverentsile tuleb kohale mitusada haridustöötajat üle maakonna. Osavõtjate rohkus annab korraldajatele kindluse konverentsi korraldamisega jätkata.
Valga kultuurikeskuses toimunud hariduskonverentsile tuleb kohale mitusada haridustöötajat üle maakonna. Osavõtjate rohkus annab korraldajatele kindluse konverentsi korraldamisega jätkata. Foto: Arvo Meeks

Kolmapäeval kogunes maakonna koolirahvas Valga kultuurikeskusse hariduskonverentsile, millega anti avalöök uuele õppeaastale. Nimekad esinejad kutsusid kuulama ja isekeskis kuuldut arutama.

Konverentsile «Haridus kui võimalus» oli teemat lahkama kutsutud lisaks haridusministeeriumi ametnikule mitu tuntud arvamusliidrit.

Haridus ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Pille Liblik käsitles uue õppeaastaga seonduvaid teemasid ning peatus programmil «Huvitav kool». «Tähtis on, et kõigil oleks koolis hea olla. Teeme omalt poolt kõik, et igal õpilasel ja õpetajal oleks kooliellu panustamine motiveeriv,» sõnas ta. Tema sõnul on tegevuste elluviimiseks ministeerium välja töötanud kümme programmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles