Valgamaal ootab ees sadu elektritöid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi kõrvaldab kõikjal Eestis rikkeid
Elektrilevi kõrvaldab kõikjal Eestis rikkeid Foto: Elektrilevi

Elektrilevi kuulutas välja riigihanke, et leida elektritööde ettevõtted hooldus-, remont- ja väiksemate ehitustööde tegemiseks kaheksas maakonnas ja Tallinnas. Viieks aastaks sõlmitavate lepingute eeldatav maksumus koos materjalidega on 74 miljonit eurot.

Välja kuulutatud hanke piirkonnas Pärnu-, Viljandi-, Tartu-, Jõgeva-, Põlva-, Võru-, Valga- ja Lääne-Harjumaal ning Tallinnas asub ligi 60 protsenti Elektrilevi võrgust. Hange hõlmab liinide ja alajaamade igapäevaseid hooldustöid, rikete kõrvaldamist ning väiksemaid projekteerimis- ja ehitustöid.

Elektrilevi ehituse osakonna peaspetsialist Kaarel Jänes täpsustas Valgamaalasele, et hange hõlmab Valga maakonnas sadu väiksemaid projekteerimis- ja ehitustöid. «Elektrilevil on Valgamaal ligi 1100 alajaama ja üle 3000 kilomeetri elektriliine, mis vajavad korrashoidu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles