GALERII: Valgas peeti maha ajalooline korvpalliliahing

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peeti Valga spordihallis ajalooline korvpallilahing Valga/Valka/Maks&Moorits ja Läti meeskonna Jurmala Fenikss vahel, mis lõppes kodumeeskonna 67:61 võiduga.

Valga korvpallimeeskond kirjutas end Eesti korvpalliajalukku, sest osaleb sel hooajal Läti meistrivõistlustel. Läti ALDARIS LBL korvpalliliigas läks kodumeeskond vastakuti Jurmala Fenikss meeskonnaga. Kuid mäng oli ka teisel põhjusel väga tähtis. Nimelt tuli Valga meeskonna ridades väljakule Valmo Kriisa.

Mäng oli väga tasavägine. Esimene veerandaeg lõppes Valga meeskonna eduseisul 20:18. Teise veerandaja lõpuks oli aga tablool skoor 38:38, mistõttu oli oodata veel tulisemat lahingut. Eriti tuliseks läkski kolmandal veerandajal, kus mäng käis punkt punkti peale ning veerandaeg lõpetati seisul 51:49. Seega oli veel enne viimaste veerandaega kõik veel lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles