Kas postkontorid kaovad maakonnast sootuks?

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga postkontoris on enamasti rahulik. Postkontori töötajate kinnitusel on aga kuu alguses rohkem rahvast.
Valga postkontoris on enamasti rahulik. Postkontori töötajate kinnitusel on aga kuu alguses rohkem rahvast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Postkontorite asendamine postipunktidega jätkub, Harglas näiteks on postipunkt tegutsenud kümme kuud ja rahvas vallavanema kinnitusel suurt ei nurise. Valgamaal lähiajal kontorite sulgemist oodata ei ole.

Taheva vallavanema Monika Rogenbaumi sõnul rahva seas postipunkti pärast erilist nurinat kuulda pole olnud, kuid muret teeb, et sealt raha välja võtta ei saa. «Raha saab ka postiljoni vahendusel kätte, kuid sellel on oma teenustasu.»

Samas tunnustas vallavanem kohalikku postiljoni, kes tema sõnul tubli ja väga vastutulelik. «Kõik oma pakid on inimesed postipunktist kätte saanud, kuid kuna postiteenust ei osutata päris samal kellaajal, kui kauplus lahti on, tekitab see veidi nurinat, sest tööl käivad inimesed tahaksid pärast tööd oma saadetised kätte saada. Tegelikult saab poe lahtioleku ajal tavaliselt pakid kätte küll, aga kohustust neid seal pärast kella 16 väljastada ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles