Tubli töö tõi korrakaitsjale hõbedase tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heldur Tellmann on mees, kes lisaks oma igapäevasele tööle jõuab Kaitseliidu ja perega tegelemise kõrval panustada maakonna abipolitseinike tegevusse.
Heldur Tellmann on mees, kes lisaks oma igapäevasele tööle jõuab Kaitseliidu ja perega tegelemise kõrval panustada maakonna abipolitseinike tegevusse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei ja piirivalve aastapäevale pühendatud kontsertaktusel oli austatavate seas ka üks Valgamaa mees: politsei teeneteristi hõbemedali sai abipolitseinik Heldur Tellmann.

Valga politseijaoskonna abipolitseiniku Heldur Tellmanni enda sõnul oli uudist kuuldes üllatus suur. «Nädala alguses sain vihjamisi asjast teada ning kui veel kutse ka saabus, oli asi kindel. Meeldiv üllatus igatahes.»

Eile hommikul Tellmanniga õhtusest Pärnus aset leidvast kontsertaktusest rääkides kinnitas mees, et võtab üritusest osa. «Praegu ma selle peale ei mõtle, sest vaja veel tööd teha. Tegelikult ei ole see autasu saamine ainult minu asi. See on kogu meie meeskonna – abipolitseinike ja poliseiametnike – ühise koostöö vili. See on tunnustus tervele Valga abipolitseinike rühmale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles