Otepää aasta isa – pilli-, laulu- ja turvamees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Otepää valla aasta isa Aivar Ostrak oli 14aastane, kui hakkas koolis bändi tegema, pillimäng ja laul on saatnud teda terve elu. Kitarrimängu õpetas talle tädipoeg Viktor Vassiljev, kes tuntuks saanud ansamblis Fix.
Mullune Otepää valla aasta isa Aivar Ostrak oli 14aastane, kui hakkas koolis bändi tegema, pillimäng ja laul on saatnud teda terve elu. Kitarrimängu õpetas talle tädipoeg Viktor Vassiljev, kes tuntuks saanud ansamblis Fix. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kohtusin Otepää valla aasta isa Aivar Ostrakiga tema korteris Sihval, kus mees töövabal päeval parajasti kohvi keetis. Mind võttis vastu sõbralik, rõõmsameelne ja mõnusa huumorisoonega mees, kes väärtustab peret ning ütleb, et lapsed kasvavad ise, nende otsuseid tuleb austada ja tegemisi toetada.

«Uudis aasta isa tiitlist tuli mulle kui välk selgest taevast. Eelmisel aastal käisin küll tütre ja pojaga Otepää aasta isa tunnustusüritusel esinemas, kuid ise ei ole ma ennast sellesse rolli küll kunagi mõelnud,» sõnas Ostrak.

Küll olevat ka temal kutse saamise hetkel peas sähvatanud, et miks just tema peab selle tiitli saama. «Tublisid ja pühendunud isasid on vallas hulgaliselt, ju siis seekord on minu kord. Tunnustamine on vajalik igas valdkonnas. Kiidusõnu kuuleb päris harva, seepärast on hingepuudutav, kui just sind on märgatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles