Kingilaat tõotab üllatusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli kingilaada kõrgpunkt on sarnaselt eelmisele aastale ka tänavu oksjon.
Valga põhikooli kingilaada kõrgpunkt on sarnaselt eelmisele aastale ka tänavu oksjon. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede õhtupoolikul muutub Valga põhikool laadaplatsiks, kui koolipere oma jõuluhõngulise kraami kingilaadal laiali laotab. Kingikotte saavad täiendada, töötubades osaleda ja oksjonil õnne proovile panna nii oma kooli õpilased ja lastevanemad kui linnarahvas.

Kooli direktori Hannely Luik-Stogovi sõnul on seekord rõhk isetegemisel. «Esmakordselt osaleb laadal kaks kooli 9. klasside õpilasfirmat, kes müüvad enda tehtud käsitöökarpe ja lauamänge. 8.c klassi õpilased on valmistanud erkkollaseid lipse. Õpetajad toovad müügile oma kätetööna valminud keraamikat, maale ja kehahooldustooteid,» andis direktor aimu, mida väljamüügil näha võib.

Käsitööõpetajate juhendamisel on lapsed valmistanud päkapikususse, mis samuti laadakaubaks lähevad. Laadakohviku avavad 8.d klassi õpilased, kes pakuvad kuumade jookide kõrvale enda küpsetatud soolaseid ja magusaid suupisteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles