Kellade ansambel toob kaasa solistid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisel jõulupühal annab Arsise kellade ansambel kontserdi Valga kultuurikeskuses. Arsisega koos astuvad lavale staarisaatest Eesti muusikamaastikule kerkinud Mikk Mäe ja klassikalise kitarri maailmas tuntud virtuoos Rémi Boucher Kanadast.

Mõlema solisti sõnul on nad muusikaarmastuse kaasa saanud oma vanematelt, kes tööalaselt või hobi korras muusikaga tegelevad. Kui Mäe muusikaõpingud algasid klassikaliselt, lauldes Tallinna poistekooris ja õppides kitarri Tallinna muusikakoolis, siis Boucheri muusikutee sai alguse hoopiski rokkansamblis.

Praegu teatakse Mäed kui mahedahäälset kergemuusika esitajat, kelle nägu ja hääl TV3 näosaatest veelgi tuttavlikumaks saanud. Boucheri aga tuntakse kui omanäolise mängutehnikaga klassikalise kitarri mängijat, kes paljude rahvusvaheliste konkursside, auhindade ja stipendiumide võitja ning hinnatud professor Québeci konservatooriumis Kanadas.

Arsise kellade ansambel eripalgeliste solistidega pakub põnevat sümbioosi, kus põimuvad hea klassika ja armsad jõululaulud. Kontserti juhib Arsise kunstiline juht ja dirigent Aivar Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles