Taas saab aidata täita tühja kõhtu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas saab aidata täita tühja kõhtu.
Taas saab aidata täita tühja kõhtu. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Täna ja homme, 11. ja 12. detsembril, on taas Toidupanga toidukogumispäevad. Punastes põlledes Toidupanga vabatahtlikud jagavad toidukogumispäevade ajal kauplusekülastajatele infot ning võtavad vastu kohalike puuduses elavate perede tarbeks ostetud toidukaupa. Tegutsetakse ajavahemikus kell 12–18. Appi on taas tulnud hulgaliselt erinevaid ettevõtteid ja organisatsioone. Kokku osaleb sadu vabatahtlikke.

«Jõulukuine toidukogumine on kõigi toidupankade ning meie sõprade-toetajate jaoks aastat lõpetav ühine pingutus – vaid koos on võimalik see ära teha. Erinevate kaubanduskettide kauplused on avanud meile oma uksed, head inimesed ostavad kauba, mille saame puuduses elavatele peredele edasi jagada, vabatahtlikud kingivad meile oma aega ning annetajatele rohkelt tänusõnu,» ütles Toidupanga kommunikatsioonijuht Nele Hendrikson.

Ta avaldas heameelt ka selle üle, et toidukogumispäevadest on saanud populaarne heategevusaktsioon, kus osaletakse meelsasti ning mille järgi isegi valitakse juba kauplusi, kuhu neil päevil sisseoste tegema minna.

Sel korral on umbes 750 vabatahtlikku osalemas 38 poes 18 linnas. «Üllatusesinejana» osaleb Haapsalu Kastani keskuse kauplus, mis liitus ettevalmistustega hiljem.

Valga toidupanga koordinaator Teresa Sale kinnitas eelmisel nädalal Valgamaalasele, et 11. ja 12. detsembril on maakonnas taas toidukogumispäevad traditsioonilistes poodides: Valga Rimis, Tõrva Kevade poes ja Otepää Konsumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles