Heategevuskontsert tõi saali häid inimesi täis

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtujuht Hardo Adamsoni küsimusele, et mida Holgeri eakaaslased tema seisundist 
arvavad, vastas Holger: «Alguses nad muidugi naersid mu üle, aga pärast muutusid.» Samuti kasutas Holger võimalust tänada kõiki, kes teda raskel hetkel aitasid ja toetasid.
Õhtujuht Hardo Adamsoni küsimusele, et mida Holgeri eakaaslased tema seisundist arvavad, vastas Holger: «Alguses nad muidugi naersid mu üle, aga pärast muutusid.» Samuti kasutas Holger võimalust tänada kõiki, kes teda raskel hetkel aitasid ja toetasid. Foto: Arvo Meeks

Heategevuskontserdile Tõrva kirik-kammersaalis kogunes üle 150 inimese, kes aitasid koguda südameklapirikkega poisi toetuseks hea hulga raha.

Tänavune heategevuskontsert «Usun inimeste headusse» oli pühendatud 11aastase kohaliku poisi Holger Põhjala aitamisele, kes eelmisel aastal ootamatult kokku kukkus ning operatsiooni käigus endale metallist südameklapi sai. Lisaks sellele, et Holger sellest peale regulaarseid ja kulukaid vereproove vajab, loodeti kontserdi käigus koguda raha poisile eraldi toa ehitamiseks, kuna ta vajab arstide sõnul varasemast enam rahu ja vaikust.

Kolmandal advendil teoks saanud kontserdiga, mille peaesinejad olid Lauri Liiv ja Olav Ehala, koguti Holgeri toetuseks 2500 eurot, mis ka sümboolse tšekina kohapeal üle anti. «Umbes pool rahast moodustas piletitulu ning pool tuli annetajatelt,» rääkis peakorraldaja MTÜ Usun Headusesse juhatuse liige Maila Rajamets, kellele oli see juba seitsmes kord taolise toetusürituse kaasorganiseerija rollis olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles