Suitses rehv ja põles auto

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
29. detsembril läks punane sõiduauto Valga Maxima parklas suitsema
29. detsembril läks punane sõiduauto Valga Maxima parklas suitsema Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Päästjad said 29. detsembril kell 21.51 väljakutse Valgamaale Puka valda Aakre külla, kus oli põlema pandud autorehv.

Päästjad kustutasid põlengu ämbri veega, et tuli kaugemale ei leviks.

Samal päeval kella poole 12 paiku said aga päästjad väljakutse Valgas Jaama puiesteel asuva Maxima kaubanduskeskuse parklasse, kus teate kohaselt sõiduk süttinud oli.

Kohapeal selgus, et päevinäinud sõiduauto VAZ kapoti ja kere alt tuli suitsu, tõsist põlengut siiski õnneks polnud. Nagu kinnitas üks Valgamaalase toimetusega rääkinud, kuid anonüümseks jääda soovinud mees, likvideeris ta selle enne päästjate saabumist. «Olin seal juures ja nägin, et summuti juurest põles. Võtsin selle sama Žiguli pagasnikust autojuhi tulekustuti ja nii jäi suurem kahju sündimata.»

Päästjad kustutasid põlengu lõplilult. Kuna sõiduki ümbruses oli ka maha valgunud õli, valasid nad selle edasise süttimisohu vältimiseks ja libeduse tõrjumiseks absorbentainega üle.

Kohal käis ka kiirabi, kelle abi õnneks siiski vaja ei läinud. Ka auväärses eas sõiduk suutis kella poole ühe paiku parklast omal jõul lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles