Lauluta ei möödunud ka 101. sünnipäev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval 101. sünnipäeva tähistanud valgalane Raissa Rosalie Simrod võttis eile külalisi vastu koos tütarde Maie ja Silviga viimase kodus, kus vanamemm kolmandat aastat elab. Memme kõbus väljanägemine, elurõõm ja jututahe on kadestamist väärt, andes silmad ette aastakümneid noorematelegi.
Pühapäeval 101. sünnipäeva tähistanud valgalane Raissa Rosalie Simrod võttis eile külalisi vastu koos tütarde Maie ja Silviga viimase kodus, kus vanamemm kolmandat aastat elab. Memme kõbus väljanägemine, elurõõm ja jututahe on kadestamist väärt, andes silmad ette aastakümneid noorematelegi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalane Raissa Rosalie Simrod sai pühapäeval 101aastaseks. Ees on ootamas perekondlik sünnipäevapidu, kus külla tulevad nelja järgneva põlvkonna esindajad, kellest noorim vaid mõnekuune poisipõnn.

Kolmandat aastat tütre juures elav sünnipäevalaps tervitas eilseid külalisi rõõmsalt diivanil istudes. Memmele tegid silmnähtavalt rõõmu kingitud lillede rohkus ja südamlikud õnnesoovid.

«Küll on ilusad lilled! Mulle on juba noorest peale lilled väga meeldinud,» ütles päevakangelane kimpe vastu võttes. Kuna memm on terve elu lauluhimuline olnud ning ise alati koosviibimistel viisi üles võtnud, tegid külalised talle väikese üllatuse, kui oma õnnesoovid lauluna edasi andsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles