Kas 2016 tuleb Eestile parem aasta?

Heimar Lenk
, Riigikogu liige (Keskerakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Erakogu

Muidugi tahaks seda paremat aastat soovida kõigile. Kuid soovide täidemineku eest vastutust võtta küll ei julge. Siiani pole ükski majandusprognoos meile midagi roosilist lubanud. Peaminister Taavi Rõivas julges vaid kiita seni tehtut ja kinnitas, et nõndaviisi tulebki jätkata. Muuta polevat vaja midagi!

«Kui samu asju paremini teha, jõuame Rootsile ja Soomele järele. Ühe väikese kasvunäitaja pärast pole vaja kurssi muuta,» võttis Eesti Päevaleht pika intervjuu kokku.

Samal ajal kasvas näiteks Rootsi majandus eelmisel aastal 3,9 protsenti, Eesti oma aga vaid 1,3 protsenti. Isegi lätlased ja leedulased läksid meist ette. Vaevalt, et aitab sel aastal vaid meie majanduse lihvimisest, nagu valitsusjuht veel lisada jõudis. Kahjuks teab meist igaüks, et meie palka ei suuda tõsta mitte väike lihv, vaid ainult võimas majanduskasv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles