Algas eurokalkulaatorite lisapostitus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja eurokalkulaator, mis jõudis 561 000 postkasti üle Eesti.
Selline näeb välja eurokalkulaator, mis jõudis 561 000 postkasti üle Eesti. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Post on alates 5. novembrist toimetanud Eesti peredele 560 672 Euroopa Komisjoni ja rahandusministeeriumi ühissaadetist, mis sisaldasid ka eurokalkulaatorit.


Kolmapäevaks oli postiettevõttele laekunud üle 5000 avalduse inimestelt, kes esimese kandega saadetist ei saanud, aga sooviksid seda siiski. Nendele korraldab Eesti Post kalkulaatorite lisapostitused novembris ja jaanuaris.

«Huvi kalkulaatorite vastu on väga suur, esimene järelpostitus algas juba täna hommikul. Kontrollime kõigi pöördujate avaldusi ning neile, kes kalkulaatorit veel saanud ei ole, toimetatakse see postkasti,» rääkis Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult.

«Inimeste huvi eurokalkulaatorite vastu on olnud üle ootuste suur. Kuivõrd otsepostituseks varutud kogused on suures ulatuses juba laiali jagatud, siis rahandusministeerium tuleb vastu inimeste ja erinevate sotsiaalhoolekandeasutuste soovidele ja tellib kalkulaatoreid juurde. Täiendav kogus kalkulaatoreid jagatakse välja jaanuaris,» rääkis rahandusministeeriumi eurokommunikatsiooni projektijuht Ingvar Bärenklau.

Esimese järelkande plaanib Eesti Post lõpetada hiljemalt detsembri alguses, teine järelkanne tehakse jaanuaris. Posti- ja logistikaettevõte teeb omalt poolt kõik, et saadetised jõuaksid saajateni enne krooni ja euro paralleelkäibe lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles