Suusabuss alustas taas sõitu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munaka Express
Munaka Express Foto: Priit Tammemägi

Teisipäevast alustas oma sõitu Väikese Munamäe suusakeskuse suusabuss Munaka Express. Esimene start oli 26. jaanuaril Tartu Lõunakeskuses.

Väikese Munamäe suusakeskuse juhataja Priit Tammemägi ütles, et eelmisel aastal oli suusabuss väga populaarne – sellega sõitis hooaja jooksul ligi 500 inimest. «Jätkame traditsioone, anname noortele võimaluse välja tulla virtuaalmaailmast,» sõnas Tammemägi.

Nagu mullugi, on sõit Munaka Expressis suusakeskuse külastajatele tasuta. Bussis on 50 kohta, bussile pääsemiseks tuleb suusakeskuse kodulehel ennast registreerida.

Buss väljub igal teisipäeval ja neljapäeval, kuniks lund ja reisijaid jagub.

«Meil on hea meel sellise suurepärase koostöö üle, kõik tartlased ja ka otepäälased on oodatud Munakale talvemõnusid nautima,» märkis Otepää vallavanem Kalev Laul. «Lisaks Munamäe ja Kuutsemäe suusakeskustele on Otepääl veel võimalik nautida Winterplace`is toimetamist, käia Tehvandil suusatamas, matkata tõukekelgul, uisutada ning kettagolfi mängida. Otepää pakub tõesti kõiki võimalusi oma talvepuhkust hästi veeta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles