Lüllemäel keerutatakse jalga ballil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkpilliorkester Popsid proovil
Puhkpilliorkester Popsid proovil Foto: Postimees/Scanpix

Homme toimub esmakordselt Lüllemäel Valgamaa põhikoolide jõuluball, kus külalistele mängib tantsumuusikat Tartu Ülikooli puhkpilliorkester Popsid.


Lüllemäe põhikooli infojuht Merili Madissoo ütles, et ball korraldatakse kohalikus kultuurimajas kooli õpilasesinduse eestvedamisel. See moodustati tänavu taas üle viie aasta ning noored tahtsid end kohe suurema ürituse organiseerimisega proovile panna, sõnas Madissoo.

Tema sõnul harjutasid noored tantsuõpetaja käe all ballile sobivaid tantse, samuti astuvad homsel üritusel üles professionaalsed tantsijad. Ka on osalejatele ette valmistatud meelelahutuslikud üllatused. «Pidu ei ole ainult selleks, et tantsida,» ütles Madissoo.

Tema sõnul ballil osalejate arvule ülempiiri seatud ei ole. Eilelõunase seisuga oodati ligikaudu 70 külalist Lüllemäelt ning ümberkaudsetest koolidest, näiteks on oma tulekust teada andnud põhikoolide õpilased Harglast, Paluperast ja Tsirguliinast. Teiste seas on peo vastu huvi tundnud nii Lüllemäe põhikooli varasemad lõpetajad kui lapsevanemad, rääkis Madissoo.

Ta ütles ka, et Valgamaa põhikoolide ühisest ballist võiks saada iga-aastane traditsioon. Varasemalt on taolist ühistantsupidu korraldanud Valgamaa abituriendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles