Valga klubi noored maadlejad olid kodus tegijad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga spordiklubi treenerid Evo Saar ja Tõnu Laine klubi noorte pronksimeestega.
Valga spordiklubi treenerid Evo Saar ja Tõnu Laine klubi noorte pronksimeestega. Foto: Ott Saar

Valga spordihallis leidsid laupäeval aset Eesti meistrivõistlused õpilastele kreeka-rooma maadluses. Võisteldi kümnes kaalukategoorias. Valga spordiklubi noored maadlejad tegid tublit tööd, tulemuseks oli neli kolmandat kohta.

Pronksmedali võitsid Mark Anissimov kaalukategoorias 38 kilogrammi, Vladislav Nesterenko (42 kg), Tanel Põrk (73 kg) ja Uku Laik (85 kg). Võistkondlikus arvestuses oli Valga klubi 5. kohal.

Valga klubi maadlustreener Evo Saar hindas poiste esinemist heaks. «Ikka oleme rahul, Vladiku (Vladislav Nesterenko – toim) esinemine oli finaalipretendent, kahjuks see matš pöördus tema kahjuks.» Saar ütles, et kõik poisid täitsid seatud eesmärgi ja punktikohale tulid nad kõik. «Võistkonna arvestusse andsid kõik oma panuse. Vahe kolmanda kohaga oli napp, kõigest kolm punkti. Nii et poisid olid väga tublid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles