Selgusid meistrid kergejõustikus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga spordihallis selgusid Valgamaa koolinoorte meistrid sisekergejõustikus kuue kooli ja pea saja noore spordisõbra osavõtul.
Valga spordihallis selgusid Valgamaa koolinoorte meistrid sisekergejõustikus kuue kooli ja pea saja noore spordisõbra osavõtul. Foto: Rein Säinas

Maakonna koolinoorte sisekergejõustiku meistrivõistlustel Valga spordihallis võtsid mõõtu kuue kooli noored. Tiitlid jagati tüdrukute ning poiste C- ja D-vanuseklassides.

Maakonna meistrid selgusid viiel jooksualal ning kaugushüppes, kõrgushüppes ja kuulitõukes. Tüdrukute D-vanuseklassis tegi suurepärase võistluse Aale Kuks Lüllemäe põhikoolist, kes suisa neljakordseks maakonna meistriks tuli.

Kõrgushüppe võitis Aale Kuks tulemusega 1,15 meetrit. Järgnesid Klaudia Tammela Valga põhikoolist ning Melek Batakcioglu Otepää gümnaasiumist. Kaugushüppes saavutas Kuks meistritiitli tulemusega 3,73 meetrit. Järgnesid Melani Taniel ja Elis-Marie Eglit Valga põhikoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles