Väikelaps kukkus rõdult alla

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusjuhtum leidis aset selles Valgas Karja tänaval asuvas majas.
Õnnetusjuhtum leidis aset selles Valgas Karja tänaval asuvas majas. Foto: Liisi Ploom/Valgamaalane

Neljapäeval toimus Valgas õõvastav vahejuhtum, mille käigus kukkus maja ühisrõdult alla väike laps.

Valgamaalasele vihje edastanud inimese sõnul kukkus Karja tänaval asuva 3korruselise maja ühisrõdult alla 10kuune laps. Võimalik on seejuures, et keegi on ta rõdult alla visanud.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul sai täna kella 11.40 ajal politsei teate, et Valgas on kortermaja teise korruse rõdult alla kukkunud 10kuune laps.

"Laps toimetati haiglasse. Teate saamise järel asus politsei tööle sündmuskohal ning kõigi juhtunu asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb ettevaatamatusest raske tervisekahjustuse tekitamist," lisas pressiesindaja.

Sama maja elanik esimesest trepikojast rääkis poole kahe paiku Valgamaalasele, et mõne aja eest oli maja juures politsei. «Nägin, et maja ees seisis kaua aega politsei ja keegi vaatab rõdult alla,» kinnitas mees ja lisas, et tegemist oli teise korruse rõduga. Sel rõdul seisis veel kella 13.30 ajal hele lapsevanker.

Mehe sõnul oli korterisse, mille rõdult laps alla kukkus, alles hiljuti kolinud kolmeliikmeline perekond. «Kaks perekonda jagavad ühte rõdu, kuid maja esiuks on pidevalt lukustatud,» lisas ta.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles