Kultuurivedurid said valla aasta tegijateks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta suvel Palupera vallas Külamäe talus Anita Pavlova lavastatud vabaõhuetendus «Mustlaslaager läheb taevasse» tõi kohale üle poole tuhande huvilise. Temperamentsed mustlastantsud ja kaunid kostüümid andsid etendusele omapoolse boonuse.
2015. aasta suvel Palupera vallas Külamäe talus Anita Pavlova lavastatud vabaõhuetendus «Mustlaslaager läheb taevasse» tõi kohale üle poole tuhande huvilise. Temperamentsed mustlastantsud ja kaunid kostüümid andsid etendusele omapoolse boonuse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vabariigi aastapäeva kontsertaktusel Nõuni kultuurimajas said välja hõigatud ka Palupera valla aasta tegu ja tegija 2015.

Aasta teo tiitli pälvis Anita Pavlova lavastatud ja korraldatud vabaõhuetendus «Mustlaslaager läheb taevasse» ning aasta tegija tiitli kauaaegne tantsumemm ja vallanaiste aktiivne eestvedaja Elsa Komleva.

Mullu suvel Palupera vallas Külamäe talus etendunud vabaõhulavastus meelitas kohale üle poole tuhande huvilise. Peale kohalike truppide oli tantsu- ja näitejuht Anita Pavlova kaasanud mustlastantsu harrastavaid truppe üle Eesti. Kohal oli kokku kaheksa rühma Tallinnast, Tartust, Lääne-Virumaalt, Rakverest, Harjumaalt, Põlva- ja Valgamaalt. Kaasa tegi ka Diana Klas, kes esitas mustlasromansse. Kohale olid toodud hobusedki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles