Maakonna parim minifirma on Illuminati

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Arvo Meeks

Reede õhtul Valga kultuurikeskuses läbiviidud noorte ettevõtluskonkursi »Nupp nokib» tunnustusüritusel selgusid parimad noored ettevõtjad. Oma tooteid oli žüriile esitlema tulnud üheksa õpilas- ja minifirmat.

Keeni põhikooli minifirma Elysium tutvustas oma lõhnatoodet, Valga gümnaasiumi  õpilasfirma Kingi Esmaabi esitles seltskonnamängu, Valga põhikooli minifirma MAHHA mobiiltelefoni laadimiskotti, Hargla kooli minifirma Slimer puhastusmassi ja sama kooli  minifirma Booker raamatuhoidjat, Valga põhikooli minifirma Illuminati lauamängu, Lüllemäe põhikooli minifirma Terav Silm lauamänge, Valga gümnaaisumi ja Valgamaa kutseõppekeskuse õpilasfirma Vispel maiustusi, Valga põhikooli minifirma Kingirõõm kinkekarpe ja -kotte.

Võistkondi hindas žürii koosseisus Anni Lillepea (Swedbank AS), Anti Lepik (Valga Gomab Mööbel AS), Mati Ruul, Tõnu Karpov (Showtec OÜ) ja Epp Vodja (Junior Achivement Eesti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles