Valgamaa ettevõte napsas Jõgevamaa aasta teo tiitli

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vambola Sipelgas, Palupera volikogu esimees
Vambola Sipelgas, Palupera volikogu esimees Foto: Elmo Riig / Sakala

Jõgeva maavalitsus viis koostöös Jõgevamaa omavalitsuste liiduga läbi konkursi «Jõgevamaa tunnustab».Aasta teoks valiti Lõuna-Eesti Hooldekeskus ASi ehitatud Põltsamaa Kodu.

Valgamaal tegutsev Lõuna-Eesti Hooldekeskus AS investeeris 2015. novembris avatud Põltsamaa Kodu ehitusse 3,5 miljonit eurot.

Lõuna-Eesti Hooldekeskus ASi Põltsamaa Kodu juhatuse liige Vambola Sipelgas oli tunnustuse saamisel tagasihoidlik. «Eks ikka on tore kui sind märgatakse, aga Põltsamaa kodu rajamisel ei olnud see meile eesmärk. Põhieesmärk on pakkuda ööpäevaringset üldhooldusteenust eakatele inimestele. Rajatud hooldekodu on nüüdusaegne ja vastab tänapäevastele nõuetele. Seega mul on hea meel, et meie tegevus on inimestele vajalik.»

Põltsamaa Kodus on kokku 80 tuba. Need on ühe- ja kahekohalised. Kokku mahub Põltsamaa Kodusse elama 150 inimest.

Hoones on võimalused nii meditsiiniteenuse saamiseks, saunas käimiseks, kultuurilisteks tegevusteks kui harrastustega tegelemiseks. Põltsamaa Kodu rajamisega loodi juurde üle 30 töökoha.

Jõgevamaa Aasta Teo auhinnaga kaasneb rahaline preemia 1500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles