Nobedad näpud ja aktiivsus tõid aasta inimese tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi aastapäeval tunnustati Lüllemäe kultuurikeskuses valla tublisid tegijaid. Aasta inimese tiitli pälvis vallast kaugemalgi tuntud käsitöömeister Virve Niilisk, kes sai selle käsitöötraditsioonide elushoidmise ja propageerimise eest.
Vabariigi aastapäeval tunnustati Lüllemäe kultuurikeskuses valla tublisid tegijaid. Aasta inimese tiitli pälvis vallast kaugemalgi tuntud käsitöömeister Virve Niilisk, kes sai selle käsitöötraditsioonide elushoidmise ja propageerimise eest. Foto: Ene Kaas

Karula valla rahvas tähistas vabariigi aastapäeva kontserdi ja matkaga. Tunnustati ka valla tublimaid, kelle seast leiab nii käsitöömeistri, suusamaa loojad kui mõisaomaniku.

Veidi enne keskpäeva kogunes rahvas Lüllemäele vabadussamba juurde, et asetada sinna pärjad vabadusvõitlejate mälestuseks. Seejärel suunduti kultuurikeskusesse, kus esinesid kohalikud taidlejad ja peale vallavanem Rain Ruusa sõnavõttu tunnustati valla tublisid ja aktiivseid inimesi.

Aasta teo tiitli vääriliseks peeti Lüllemäe suusamaa rajamist ja arendamist. Kuna lumerõngarada ja laskumisnõlvad olid samal ajal avatud ja huviliste ootel olid ka suusarajad, viidi autasu tegijatele keskusesse kätte. Tunnustuse võtsid vastu Karula-Lüllemäe tervise- ja spordikeskuse juht Valev Sisov ja Henno Peegel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles