Lumelisa ummistab bussipeatust

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Uniküla bussipeatuse ootepaviljonis on võimalik bussi üsna turvaliselt oodata, võib soov bussigraafikut kontrollida osutuda päris ohtlikuks.
Kuigi Uniküla bussipeatuse ootepaviljonis on võimalik bussi üsna turvaliselt oodata, võib soov bussigraafikut kontrollida osutuda päris ohtlikuks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimaste päevade lumelisa on rõõmustanud küll talisportlasi, samas on see mõnel pool meelehärmi toonud maainimestele, kes bussipeatuses lumevallil turnima peavad.

«Uniküla peatus on niivõrd lumest umbes, et vähe ei ole. See hang on ligemale meeter kõrge ja kui sinna ronida, võib veel bussi alla libiseda,» kurtis Õru vallas asuva Uniküla kandi mees Silver Hurt eile.

Tema sõnul võib seal tekkida olukord, kus bussiaega kontrollima läinud inimene võib jääkamakate vahel turnides libastuda ja kukkuda – halvemal juhul isegi otse sõiduteele ning seda pealegi hommikuhämaras, kui buss Unikülast Valga poole reisijad peale korjab.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles