Kooli juhtkonnas on mitu täitmata tooli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa nendib, et ilmselt sattusid eelmised konkursid puuduolevate töötajate leidmiseks halvale ajale.
Valga gümnaasiumi direktor Andrus Murumaa nendib, et ilmselt sattusid eelmised konkursid puuduolevate töötajate leidmiseks halvale ajale. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga gümnaasium otsib korraga kolme spetsialisti. Kaks konkurssi on luhtunud.

Oktoobrist pani poolte kokkuleppel ameti maha 16 aastat koolis õppejuhina töötanud Rudo Lilleleht, kes praegu Lüllemäe põhikooli direktori kohuseid täidab. Tema ametist lahkumist põhjendas direktor Andrus Murumaa erineva nägemusega kooli arengu suhtes.

Ametikohale kandideeris kolm inimest. «Kõik omal moel tublid, kuid nii-öelda valmiskandidaati me ei leidnud. Otsustasime komisjoniga, kuhu peale minu kuulusid veel Pille Olesk, Meelis Oja ja Triin Ugur, kuulutada konkurss luhtunuks,» selgitas Murumaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles