GALERII: Otepää kultuurikeskuse remont lõppeb sügiseks

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanema Kalev Lauli sõnul on kultuurikeskuse kordategemine vallavõimule sel aastal valla investeeringute nimekirjas number üks. Lisaks suurele saalile on kordategemise ootel ka galerii, kus taastamisele läheb uhkete ornamentidega lagi.
Otepää vallavanema Kalev Lauli sõnul on kultuurikeskuse kordategemine vallavõimule sel aastal valla investeeringute nimekirjas number üks. Lisaks suurele saalile on kordategemise ootel ka galerii, kus taastamisele läheb uhkete ornamentidega lagi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aastaid suletud Otepää kultuurikeskuses käib remont aasta algusest taas uue hooga. Maja on plaanis rahvale avada sügise hakul.

Praegu on käsil maja esimese korruse remont. Fuajee, galerii ja suure saali põrand on juba betooniga kaetud. «Põrandad viiakse ühele tasapinnale,» täpsustas Otepää vallavanema Kalev Laul. Tema sõnul hakatakse peagi lagesid taastama ja krohvima. «Saali lakke on ette nähtud kolme sentimeetri paksune krohvikiht, taastatakse ka lae ornamendid. Tegemise ootel on ka galerii lagi,» lisas Laul.

Peatöövõtja OÜ Best Building peab töödega kultuurimajas valmis jõudma 1. juuliks. «Iganädalasel töökoosolekul arutame koos ehitaja esindajatega läbi kõik tekkinud probleemid ja küsimused. Vallavalitsus hoiab tööde käigul pidevalt silma peal. Koostöö on hea ja ehitaja on töödega kenasti graafikus,» kinnitas Laul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles