Otepääl selgusid Eesti meistrid laskesuusatamises

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepääl Tehvandi staadionil peeti laupäeval maha Baltic Biathlon Cupi etapp vanuseklassidele MN17 ja MN19 ning samal ajal selgusid ka parimad Värska Originaali noortesarja sprindisõitudes. Pühapäeval aga selgitati välja Eesti meistrid ühisstartides.

Laupäevane sprindivõistlus oli Karupesa Teami laskesuusatajatele edukas. Esimese koha võitis meeste klassis Eno Vahtra, ning N40 klassis Jelena Všivtseva. M17 klassis saavutas Mart Všivtsev tubli teise koha. Treeneriametit pidav Vjatšeslav Všivtsev tuli neljandaks ning Edvin Tämm pidi M15 klassis leppima 17. kohaga.

Pühapäeval jätkus Karupesa Teami edukas nädalavahetus. Eesti lahtiste meistrivõistluste ühisstardis võitsid Eesti meistritiitli N15 klassis Kerstin Ojavee, M17 klassis Mart Všivtsev, N40 klassis Jelena Všivtseva ning M40 klassis Vjatšeslav Všivtsev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles