Rõdult tuli musta suitsu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Rein Säinas

Laupäeval, 26. märtsil kella poole seitsme paiku õhtul sai häirekeskus äreva väljakutse Valga linnast. Teataja sõnade kohaselt tuli J. Kuperjanovi tänaval viiekorruselise maja esimese korruse rõdult musta suitsu ja näha oli ka leeki.

Kuna põleng oli korrusmajas ja olukord tundus olevat tõsine, anti päästjatele kõrgendatud ohuastmega väljakutse. Samuti kiirustasid sündmuskohale meedikud.

Kui aga päästjad J. Kuperjanovi 7 elumaja juurde jõudsid, oli seal olukord rahulik. Ammugi polnud mingit märki mustast suitsust ega leekidest.

Päästjad selgitasid kohapeal välja, et rõdul maha kukkunud suitsukonist süttisid plastmassist vaip ja lillepott ning penoplasti jäägid. Korteri elanik suutis aga summutada põlengu juba enne päästjate kohalesaabumist. Päästjad kontrollisid edasist tuleohutust ja tuulutasid ruumid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles