Spordihallis võistlesid noored olümpialased

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui möödunud aastal jäi Valgamaa kergejõustiklaste laeks poiste noorema astme kaugushüppes 12. koht, siis teisipäeval spordihallis hüpatud tulemused annavad lootust kõrgemaid kohti püüda.
Kui möödunud aastal jäi Valgamaa kergejõustiklaste laeks poiste noorema astme kaugushüppes 12. koht, siis teisipäeval spordihallis hüpatud tulemused annavad lootust kõrgemaid kohti püüda. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Teisipäeval kogunes umbes poolsada noort kergejõustiklast Valga põhikoolist ning Tõrva ja Otepää gümnaasiumist Valga spordihalli, et võistlussarja «TV10 olümpiastarti» Valgamaa kolmandast etapist osa saada.

Kolmandal osavõistlusel katsusid õpilased rammu kaugushüppes, teivashüppes, kõrgushüppes ning kuulitõukes.

Kõigepealt kogunes 18 noorema astme poissi kaugushüppe kasti juurde. Parima tulemuse hüppas välja Valga põhikooli õpilane Dan Šemeljov, kelle tulemuseks mõõdeti 4,50 meetrit. Teisele kohale hüppas Marius Vister Tõrva gümnaasiumist tulemusega 4,30 meetrit ning kolmandale kohale tuli Otepää kooli noormees Martti Sarv. Tema hüppe kauguseks mõõdeti 4,21 meetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles