Arvamus: Miks nad lõhuvad Keskerakonda?

Heimar Lenk
, Riigikogu liige (Keskerakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Erakogu

Küsimus ei ole retooriline. Sõda Keskerakonna lõhkumise nimel juba käib. Mitte lõhestamise, vaid just lõhkumise nimel peetakse ägedat sisevõitlust. Kes võidaks suure ja võimsa opositsioonipartei surmast? Loomulikult Reformierakond ja sotsid. Vähemal määral ka IRL. Lühidalt seltskond, kes viimased aastakümned Eestit valitsenud.

Kuhu me jõudnud oleme, oskab igaüks ise öelda. Oleme saanud hindadelt Euroopa üheks kallimaks, kuid sissetulekute poolest üheks vaesemaks riigiks. Ainuke jõud, kes julgeb öelda, et rahvas peaks meil paremini elama, on Keskerakond. Aastaid kõige populaarsem ja suurem opositsioonijõud. Ligi 15 000 liiget. Aga Kartaago tuleb ju hävitada!

Seda teeb praegu Kadri Simsoni tiib. Käsil on partei esimehe Edgar Savisaare kõrvaldamine võimult ja keskpartei nullimine. Selle eest olevat lubatud erakond kutsuda valitsusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles