Valga maadlejad naasid Tallinnast medaliga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga spordiklubi maadlejad naasid laupäeval Luunjas peetud Jaan Jaago mälestusvõistlustelt kolme medaliga. Foto on illustratiivne.
Valga spordiklubi maadlejad naasid laupäeval Luunjas peetud Jaan Jaago mälestusvõistlustelt kolme medaliga. Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Nädalavahetusel Tallinnas Saku Suurhallis aset leidnud rahvusvahelisel noorte maadluspeol oli kohal ka Valga esindus. Koju toodi üks medal.

Kristjan Palusalule pühendatud noorte maadlusvõistlusel Tallinn Open 2016 osales maadlejaid Eestist, Soomest, Rootsist, Norrast, Taanist, Lätist, Leedust, Venemaalt, Valgevenest, Belgiast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Tšehhist, Ukrainast, Horvaatiast, Gruusiast, USAst, Ungarist, Usbekistanist ja Kasahstanist.

Valga maadlejatest tegi kõige säravama etteaste 2005. aastal sündinute ja nooremate kuni 40kilogrammiste kehakaalus kolmanda koha võitnud Marcus-Evert Uhtjärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles