Koolilõpetajad lustisid hea maitse piires

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasiumi 89. lend tutipäeval
Otepää gümnaasiumi 89. lend tutipäeval Foto: Otepää gümnaasium

Tõuse püsti ja näita, kui paha tüdruk sa oled! Selliseid ja sama ulakas või elevust tekitavas stiilis meenutusi oma koolipõlvest jagasid Otepää gümnaasiumi abituriendid enda lennu tutipeol kolmapäeva õhtul kooli aulas. Peo formaat oli «Koolilõpp Kanal 12ga» ning õhtujuhtidel nimeks Jaanis Margna ja Tairo Jõekalda.

Kohapealset otsestuudiot väisasid lisaks klassijuhatajatele õpetajad – kõik ikka selleks õhtuks kohandatud isikus – ning klassikaaslased, samuti kohalikud superstaarid Milka ja Lehva, andis teada Otepää gümnaasiumi direktor Külle Viks.

Lisaks kohustuslikule – läbilõige kooliajast – olid programmis ka kohaliku autokooli videoülesvõtted sellest, kuidas täidab sõiduõpetaja juhiseid üks või teine pedagoog, parkimisjuhised Otepää moodi ning videoõpetus, kuidas tulla edukalt toime e-päevikusse tekkinud märkusega «Aeg hakata mõtlema suusatamise peale!».

«Hea maitse piirides lustimine sai selleks korraks läbi, kuid seda, kas tähtsam on punktiskoor või osavõtt ja kas viinamarjad on hapud või mitte, näitab aeg,» tõdes Viks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles