Remondiga armukomöödia Otepääl

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endast vanema ärimehega abielus oleva Marcia (Ülle Lichtfeldt, vasakul) ukse taha ilmub Jane (Liisa Aibel).
Endast vanema ärimehega abielus oleva Marcia (Ülle Lichtfeldt, vasakul) ukse taha ilmub Jane (Liisa Aibel). Foto: Andres Keil

Kevad on teadagi armumise aeg. Paraku võib armastus külvata vahel rõõmu asemel rohkem segadust ja siduda suhted hoopis sõlme. Rakvere Teatri lavastus «Maalermeister» harutab armukolmurka ning annab vastuse küsimusele, kuidas tekkinud segadusest puhtalt välja tulla. Gerda Kordemetsa lavastatud suhtekomöödia etendub Otepää gümnaasiumis kolmapäeval, 4. mail.

Inglase Donald Churchilli näidend käsitleb abielu ja armukeste teemat, millega inimkond on kimpus olnud oma algusaegadest saadik. Selle üle on nalja heidetud, kirjutatud laule, näidendeid ja romaane, kuid ühest ja kõigi petmiste puhul toimivat käitumisjuhendit pole ikka veel leitud.

Nii on ka «Maalermeister» vaid üks võimalik koomiline lugu armukestest. Endast vanema ärimehega abielus oleva Marcia (Ülle Lichtfeldt) ukse taha ilmub Jane (Liisa Aibel), kes väidab end olevat Marcia armukese naine. Jane`i eesmärgiks on oma abikaasa ja Marcia salasuhe ka Marcia abikaasale paljastada, kuid õnneks või kahjuks ei ole viimast kodus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles