Kõik kliendid saavad kaugloetavad veearvestid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Valga Vesi juhatuse liige Jüri Teder on rahul, et kõikidele firma klientidele paigaldatakse juba selle aasta lõpuks uued tagasilöögiklappi sisaldavad kaugloetavad arvestid.
AS Valga Vesi juhatuse liige Jüri Teder on rahul, et kõikidele firma klientidele paigaldatakse juba selle aasta lõpuks uued tagasilöögiklappi sisaldavad kaugloetavad arvestid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Vesi alustas veearvestite väljavahetamisega kaugloetavate vastu mullu novembris. Paigaldada on jäänud umbes 300 mõõturit, mis peaks paika saama aasta lõpuks.

Kaugloetav arvesti tagab kliendile täpsuse ja mugavuse. Vee-ettevõtjale annab see lisaks ajalisele kokkuhoiule kulude kokkuhoiu ning võimaluse igal hetkel saada teavet tarbitud vee koguse kohta tarbimiskohtades.

ASi Valga Vesi juhatuse liikme Jüri Tedre sõnul on enamik Eesti suurematest vee-ettevõtjatest veearvesteid välja vahetama asunud. «Need on töökindlamad, eluiga on pikem ning nutika arvestiga on võimalik rikkeid kiiremini ja täpsemalt tuvastada, mis hõlbustab vee-ettevõtja tööd. Kliendile annab see mugavuse, kuna tal pole vaja enam näitusid koguda ega edastada.»

Copy

Märksõnad

Tagasi üles