Terje Aasaroht rõõmustab ja muretseb koos oma laste ja õpilastega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Aasaroht on inimene, kes ei virise ega hädalda, vaid kõike, mida ette võtab, teeb suure pühendumusega. Üksi kaks tublit tütart üles kasvatanud ema on nii kolleegide, lastevanemate kui oma laste arvates igati vääriline kandma valla aasta ema tiitlit. Mullu ta selle ka sai.
Terje Aasaroht on inimene, kes ei virise ega hädalda, vaid kõike, mida ette võtab, teeb suure pühendumusega. Üksi kaks tublit tütart üles kasvatanud ema on nii kolleegide, lastevanemate kui oma laste arvates igati vääriline kandma valla aasta ema tiitlit. Mullu ta selle ka sai. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Terje Aasaroht, kes valiti tänavu Otepää valla aasta emaks, tunneb siirast rõõmu oma laste tubliduse üle ja ütleb, et on õnnelik inimene.

Otepää gümnaasiumi huvijuht Terje Aasaroht, kes on 21aastase Triinu ja 19aastase Gertrudi ema, on elupõline otepäälane, kes lõpetanud Otepää gümnaasiumi. Kodulinna koolis töötab ta alates 1998. aastast, esmalt oli ametis algklasside õpetajana ja 2002. aastast huvijuhina. Peale selle on tema õlul kooli ühe keerulisema klassikollektiivi, 7.b klassi klassijuhataja ülesanded ning ta aitab korraldada kooli pikapäevarühmade tööd.

Lähedaste ja kolleegide sõnul on ta töösse pühendunud inimene, konkreetne, õiglane, hoolitsev ja põhjalik. Kolleegid ja lapsevanem, kes Terje Aasarohu aasta ema nominendiks esitasid, hindavad kõrgelt tema panust kohaliku elu korraldamisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles