Väikese kooli arvutiklass sai moodsa sisu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummuli põhikooli arvutiõpetaja Janika Kase tunneb heameelt, et klassi paigaldati uued arvutid ning kool sai kiire internetiühenduse, mis teeb õppetundide läbiviimise õpetajatele lihtsamaks ja lastele põnevamaks. Klassis on kümme arvutikohta.
Hummuli põhikooli arvutiõpetaja Janika Kase tunneb heameelt, et klassi paigaldati uued arvutid ning kool sai kiire internetiühenduse, mis teeb õppetundide läbiviimise õpetajatele lihtsamaks ja lastele põnevamaks. Klassis on kümme arvutikohta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Katuseraha ja Riigikogu toel said Hummuli põhikooli õpetajad ja õpilased endale uued süle- ja lauaarvutid. Palgati ka infotehnoloog, kelle ülesanne on silm peal hoida kooli IT-valdkonnal.

«Teise klassi laste esimesed sõnad täna hommikul (2. mail – toim) arvutitunnis uute arvutite taga tööle asudes oli, et oh kui kiire on internet. Nii ongi, varem olime tihti hädas, et õppemängud ei hakanud tööle, olid liiga aeglased või blokeeris arvuti need üldse kinni,» sõnas kooli arvutiõpetaja Janika Kase.

«Esmaspäev oli esimene päev, kui lapsed said kasutada lisaks kiirele internetiühendusele uusi arvuteid. Kõik õppeteemalised ja matemaatilised mängud läksid kenasti käima. Hea meel on sellest ja nii õpetajatel kui lastel on kohe teine tunne tööd teha. Minul on süda väga rahul, et meie kooli arvutiklass sai moodsa sisu,» lisas Kase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles