Koolitüdruku suveplaan: kirjutada kaks näidendit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli neiu Merili Treufeldt on nii koolikaaslastele kui õpetajatele silma jäänud üliaktiivse ja tegusa tüdrukuna, kes igale asjale käed külge lööb.
Valga põhikooli neiu Merili Treufeldt on nii koolikaaslastele kui õpetajatele silma jäänud üliaktiivse ja tegusa tüdrukuna, kes igale asjale käed külge lööb. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga neiu Merili Treufeldti kohta peab paika ütlus: kes teeb, see jõuab. Paljude muude tegemiste kõrval juhendab ta näiteringi ning kirjutab näitemänge ka ise.

Heledapäise, jutuka ja rõõmsameelse Meriliga kohtusin koolimajas, kus ta hakkas mulle õhinal rääkima reedestest käikudest Valga kodutute loomade varjupaika, kus ta puhastab puure, koristab ja jalutab loomadega.

«Olen vabatahtlikuna seal käinud juba viis aastat, viimasel kahel aastal on minuga liitunud klassiõde. Loomad meeldivad mulle juba pisikesest peale ja mul on endal kodus olnud merisigu, kalu, deegusid. Praegu on mul kaks koera, kellest üks on varjupaigast toodud, ja veel deegu ka. Mu vanaema koergi on pärit varjupaigast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles