Stuudio tervitab suve

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy kontsert
Stuudio Joy kontsert Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laulu- ja tantsustuudio Joy toob pühapäeval Valga kultuurikeskuses publiku ette kõik stuudios tegutsevad kollektiivid. Lisaks astuvad üles külalised pealinnast ja naaberriigist Lätistki.

Kontsert «Suvele vastu» on stuudio juhi Marina Jerjomina sõnul kantud suveootusest. Üles astuvad kõik stuudio töös sel hooajal osalenud, keda kokku on saja ringis. «Kõik lauljad ja tantsutrupid tulevad välja uute etteastetega. Nagu ikka, on esinejate seltskond paljurahvuseline ja ka eri vanusega, neljast aastast 60 plussini,» täpsustas stuudio juht.

Ettekandele tulevad laste- ja estraaditantsud, breik ja hiphop. Peale estraadilaulude saab kuulda rahvalikke lugusid ja seda nii solistide kui ansamblite esituses. Fine5 Dance Theatre Rene Nõmmiku juhendamisel, kellega stuudiol on sõprussidemed juba paarkümmend aastat, esitab kaks etüüdi Bachi muusika saatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles