Orienteerumises tuli häid tulemusi ka Valgamaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Põlvamaal Veskimõisas aset leidnud Balti meistrivõistlustel orienteerumises saavutasid häid tulemusi ka Valgamaa sportlased.

Lisaks Eesti, Läti ja Leedu võistkondadele osalesid Balti meistrivõistlustel Valgevene ning Peterburi koondised. Paralleelselt said teoks ka Balti veteranide meistrivõistlused klassides MN35–75 ning avatud võistlus MN10–18 ja MN21 klassides.

Parima tulemuse eest hoolitses veteranide M60 klassis võistelnud Anti Parik, kes saavutas tubli teise koha. Samas võistlusklassis tuli seitsmenda kohaga leppida Jüri Merirannal. N65 klassis saavutas pronksmedali aga Liivi Parik. Häid tulemusi jätkus aga teistelegi. N12 vanuseklassis saavutas Helina Saega teise ning Angela Mõttus kolmanda koha. M12 klassis tuli Chris Marcus Krahv kuuendale ning N50 klassis Pille Illak 11. kohale. M10 klassis tegi võistluse kaasa ka Laur-Rogert Sulg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles