Võimaluse jalutada leiad alati

Rein Randver
, Eesti Kepikõnni Liidu president, Tõlliste vallavolikogu esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Randver
Rein Randver Foto: Erakogu

Eesti Kepikõnni Liit moodustati juba 2003. aastal. Selle aja jooksul on liidu tegevus arenenud jõudsasti. Eelmisel aastal oli meil juba 27 liiget, harrastajaid aga tegelikult tuhandetes. Meie eesmärk ei olegi niivõrd suurendada liikmete arvu, kuivõrd tõsta selle tegevuse kvaliteeti. Arengukava aastateks 2016–2020 näeb ette pakkuda jõukohast ja meeldivat liikumisvõimalust neile, kes ei ole veel sobivat harrastusviisi leidnud.

Vähemalt kaks korda nädala käib keppidega kõndimas ligikaudu 30 000 inimest. See on üldine hinnang koostöös kepikõnnivarustust müüvate ettevõtetega. Peame siiski oluliseks täpsemat ülevaadet ja selleks teeme uuringu regulaarse kepikõnni harrastajate arvu määramiseks. Samas kutsume inimesi ja organisatsioone meiega jätkuvalt liituma. Liidu eesmärk on kepikõnni arendamise kaudu edendada tervist ja aktiivset eluviisi Eestis.

Ka Valgamaa linnades ja maa-asulates on märgata keppidega kõndivaid inimesi ja tuleb tunnistada, et meil on selleks häid võimalusi. Valgast viib välja kaks küllaltki pikka kergliiklusteed, niisuguseid ideaalseid võimalusi on ka Tõrva ja Otepää ning Sangaste ümbruses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles