Muusikud ja tantsijad nautisid valgevenelaste külalislahkust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga stuudio Joy ansambel Samsaara lauljad, kapell Supsti ja Sangaste rahvatantsurühm Kõvvera Kõdara said rahvusvahelisel festivalil Dubrovnos tunda valgevenelaste külalislahkust ja sõbralikku vastuvõttu.
Valga stuudio Joy ansambel Samsaara lauljad, kapell Supsti ja Sangaste rahvatantsurühm Kõvvera Kõdara said rahvusvahelisel festivalil Dubrovnos tunda valgevenelaste külalislahkust ja sõbralikku vastuvõttu. Foto: Erakogu

Valga stuudio Joy ja kapell Supsti ning Sangaste rahvatantsurühm Kõvvera Kõdara ja osalesid rahvusvahelisel festivalil Valgevenes. Koju naasti võimsate emotsioonide ja toredate muljetega.

Dubrovno linnas aset leidnud festivali külalised olid Eesti, Läti, Leedu, Ukraina, Poola, Rumeenia, Moldova ja Venemaa tantsijad ning lauljad. Koos Valgevenet esindavate lauljate-tantsijatega astus publiku ette 22 laulu- ja tantsukollektiivi.

Kolme festivalipäeva käigus leidis aset hulgaliselt üritusi ning kontserte linnarahvale ja külalistele. Valgamaalastel oli võimalus esineda kolmel korral. Esimesel õhtul esinesid nad riikide tutvumispeol, teisel päeval andsid üle tunni kestnud kontserdi linna lähistel kolhoosikeskuses, kolmandal õhtul astusid publiku ette galakontserdil, kus kõik osalejad peale eestlaste said esineda ainult ühe etteastega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles