Pühajärvel jäid paadid tormi meelevalda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vetelpäästja Malve Põldmaa selja tagant paistab saar, millelt tema paarimees Kaarel Tigane isa ja tütre paadiga randa tõi.
Vetelpäästja Malve Põldmaa selja tagant paistab saar, millelt tema paarimees Kaarel Tigane isa ja tütre paadiga randa tõi. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Pühapäevane torm ei jätnud puutumata ka Pühajärve. Vetelpäästjatel tuli randa tagasi tuua kaks seltskonda, kelle paadid olid tugeva tormi tõttu vihmaveega täitunud.

G4S Eesti kommunikatsioonijuhi Reimo Raja sõnul said vetelpäästjad kell 13.05 kohalikust paadilaenutusest info, et neile helistas meesterahvas, kes koos 12aastase tütrega ei jõudnud enne äikesetormi tagasi randa, ning on ranna vastas saarel. Kohe asusid tööl olnud vetelpäästjad Malve Põldmaa ja Kaarel Tigane tegutsema.

«Samal ajal kui mina juhtimiskeskusesse helistasin ja turvajuhile juhtumist teada andsin, asus Kaarel juba hädaliste poole teele. Isa ja tütar olid ilusasti saare kaldal, aga nende paat oli vihmavett täis ja nad ei suutnud seda oma jõududega tühjaks kühveldada,» rääkis Põldmaa.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles