KÜLALUGU: Spordilembestel mänguruumi laialt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sporditegevuse eestvedaja Valev Sisov on lootusrikas ning usub, et lisaks suusa- ja lumerõngamäele paigaldatud tõstukile saavad nad uueks hooajaks ka kunstlumesüsteemi, mis aitab talvist hooagea pikendada.
Sporditegevuse eestvedaja Valev Sisov on lootusrikas ning usub, et lisaks suusa- ja lumerõngamäele paigaldatud tõstukile saavad nad uueks hooajaks ka kunstlumesüsteemi, mis aitab talvist hooagea pikendada. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Viljandimaal sündinud, kuid juba lapsena Lüllemäele elama kolinud Valev Sisov on nüüdseks üdini spordile pühendunud. Mees on ametis kohalikus põhikoolis kehalise kasvatuse õpetajana, kuulub mitme MTÜ juhatusse ning on rakkes ettevõtjana.

«Olen Tallinnas ja Tartus ringi vaadanud, õppinud põllumajanduse mehhaniseerimist, kolm aastat merelgi seilanud ... Siia kanti tulin tagasi 2000. aastal, kui asutasime Valga linna staadionile jõusaali, kus olen siiani rakkes,» rääkis Sisov. Mõne aja pärast kutsuti ta Lüllemäe kooli kehalise kasvatuse õpetajaks, kus tal tiksub juba üheteistkümnes aasta.

Sisov on spordiklubi Karula juhatuse liige. «Kui 2000. aastal alustasime, korraldasime aastas üle 20 spordiürituse, nüüd oleme jäänud pidama seitsmele: kolm talvematka ja neli rattareedete etappi.» Spordiüritustel käivad lisaks kohalikele huvilised naabervaldadest, osalejaid on olnud ka Islandilt ja Hispaaniastki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles