Ääremaal 11. päeva elektrita

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheteistkümnendal järjestikusel päeval ilma elektrita arvas proua Valve, et kui mehed liinil juba toimetavad, siis ehk homme ... Elektrilevi lubas voolu kolmapäeva õhtuks. Külmkapi tühjaks söönud koer arvas, et kõik on hästi.
Üheteistkümnendal järjestikusel päeval ilma elektrita arvas proua Valve, et kui mehed liinil juba toimetavad, siis ehk homme ... Elektrilevi lubas voolu kolmapäeva õhtuks. Külmkapi tühjaks söönud koer arvas, et kõik on hästi. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Eile, 11 päeva pärast viimatist tormi, oli Valgamaal veel mitu majapidamist elektrita. Üks neist talu Korijärve külas, kus eaka perenaise kantseldada suur kari, kes elektrikarjuse puudumist küll õnneks veel märganud pole.

Tormist põhjustatud elektririkete kõrvaldamise ja liiniehitustööde venimine on pannud proovile ka kõvade maameeste närvid.

Kaupo Kutsar, kes Korijärve külas lihaveiseid kasvatab, saatis siseministeeriumisse selgitustaotluse ülemöödunud pühapäevase tormi tagajärgede likvideerimise kohta. Tegelikult vahendas mees paljude tormi ohvrite küsimused ametkonnale, kuid vastust saanud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles